Skeikampen, Jøratunet

alternativ tekst

Hyttetomter i fin beliggenhet for den nysgjerrige og eventyrlystne familien

Beliggenhet

Jøratunet ligger på rundt 750 meter over havet, midt i senrale Skeikampen er et ideelt reisemål for både vinter- og sommeraktiviteter. Her finner du et omfattende nettverk av langrennsløyper som strekker seg kilometer etter kilometer, og som tilfredsstiller enhver skiløvers behov. Om vinteren kan du glede deg over et alpinsenter med flotte løyper som er maskinpreparerte og av høy kvalitet. I tillegg er det kort avstand til den nye skistadionen på Skei.

Sommeraktiviteter

Når sommeren kommer, åpner Jøratunet opp for en rekke spennende aktiviteter. Du kan nyte en 18-hulls golfbane og følge oppmerkede stier som passer for enhver smak. Høyfjellet er perfekt for stisykling, og du kan leie hest eller sykkel for å utforske området. Hvis du trenger avkjøling, kan du ta et forfriskende bad i en av de nærliggende vannene.

Aktiviteter og attraksjoner

Innenfor en times kjøretur fra Jøratunet har du tilgang til alle OL-anleggene fra tidligere arrangementer. I tillegg kan du delta i spennende aktiviteter som rafting i Sjoa, oppleve den fengslende Lilleputthammer miniatyrbyen, utforske Hunderfossen familiepark og ta turen til Lillehammer by, som har et bredt spekter av fasiliteter og tilbud.

Uansett om du er en aktiv friluftsentusiast eller ønsker å oppleve kultur og underholdning, vil Jøratunet og dets omkringliggende områder imøtekomme dine behov og tilby deg en minnerik opplevelse.

Veibeskrivelse trykk her

Område:

Gausdal

Antall tomter:

4

Antall ledige:

2

Tomtevelger

Solgt
1342
Tomt-idArealPrisBilder
21776 m21.300.000,-
Se bilder
31609 m21.300.000,-
Se bilder

Bilder

Vårt salgsteam

Line Loen

Salgs- og markedssjef

99 20 30 50

line@jora-bygg.no

Hans Oddvar Høistad

Selger

90 18 84 67

hans.oddvar@jora-bygg.no

Bestill gratis hyttekatalog