Skeikampen, Toppen av Kjoslia

Byggeklare tomter med verdens beste løypenett!

Velkommen til toppen Kjoslia!

Toppen av Kjoslia ligger på fantastiske Skeikampen i Gausdal kommune, kun 2,5 timers kjøring fra Oslo. Området tomtene ligger på er et svært attraktivt nytt tomteområdet.

Beliggenheten

Beliggenheten er eksklusiv, ligger høyere opp og har en unik utsikt mot selveste Skeikampen. Tomtene ligger i direkte nærhet til Austlid med Austlid fjellstue, Veslesetervatnet og skiarenaen på Skei. Området rundt Austlid byr på fantastisk fine turmuligheter hele året rundt. Milevis med skiløyper på vinteren og fantastisk fint terreng for sykkel og fjellturer på sommeren.

Skeikampen som en helårsdestinasjon!

Skeikampen er en familiedestinasjon på høyfjellet på ca. 800 m.o.h. I et fjellområde som byr på et så variert terreng i nydelig natur er valg av aktiviteter nesten ubegrenset både sommer og vinter. Om vinteren tilbyr Skeikampen alpinbakker og langrennsløyper for aktive og nybegynnere. Langrennsløypene på Skeikampen og omegn utgjør over 60 mil med skiløyper som er tilgjengelig fra rett utenfor hyttetomten samt flott turterreng om sommeren med turstier og sykkelveier.

Område:

Gausdal

Antall tomter:

2

Antall ledige:

2

Tomtevelger

Solgt
H 6-2H 5-1
Tomt-idArealPrisBilder
H 5-11000 m23.800.000,-
H 6-2850 m23.700.000,-

Bilder

Vårt salgsteam

Line Loen

Salgs- og markedssjef

99 20 30 50

line@jora-bygg.no

Hans Oddvar Høistad

Selger

90 18 84 67

hans.oddvar@jora-bygg.no

Bestill gratis hyttekatalog