Johannes smiler bredt under overtakelsen.
Johannes smiler bredt under overtakelsen.

28/4/2020

Johannes Høsflot Klæbo overtar PREG 141

Med nøklene til PREG 141-hytta i hånden har Johannes Høsflot Klæbo nå tatt over stafettpinnen, og etablerer denne idylliske hytta som sin nye hovedbase for trening. For skikongen Klæbo er gleden stor og forventningene høye!

Rett ved langrennsløypene i Slåseterlia på Skeikampem står hytta til skikongen Klæbo. Hytta er bygget av Jøra Bygg etter en toppidrettsutøvers ønsker og behov. Med perfekte treningsforhold året rundt planlegger Johannes å tilbringe mye av tiden sin her.

Overlevering av hytta med Johannes på Skeikampen

I hyttemodellens planløsning er det lagt vekt på funksjonelle og praktiske løsninger for den aktive familien. Hytta er sonedelt med et raust inngangsparti med våtrom, egen oppholdssone og soveromsavdeling med hems.

Naturen skal prege rommene, både ute og inne. Hytta har derfor store vinduer, gjennomlys og utsyn i alle retninger. Den lange, smale og rolige saltaks­formen glir godt inn i landskapet og kan enkelt tilpasses terrenget.

Langrennsløper Johannes Høsflot Klæbo utenfor sin nye hytte på Skeikampen.
Langrennsløper Johannes Høsflot Klæbo utenfor sin nye hytte på Skeikampen.

Med sitt enkle uttrykk, praktiske løsninger og robust materialbruk forankret i den historiske seterbebyggelsen og norske hyttetradisjonen. Respekt for natur og landskap har vært viktig ved utforming av PREG-modellen.

Hvert aspekt, fra plasseringen av vinduer for å maksimere naturlig lys og utsikt til valget av materialer som smelter sammen med omgivelsene.

Slik ser hytten til Johannes Høsflot Klæbo på Skreikampen ut.
Slik ser hytten til Johannes Høsflot Klæbo på Skreikampen ut.

Et raust oppholdsrom hvor alle kan samles, masterbedroom med eget bad, våtromssone med badstue og vaskerom, i tillegg til en allsidig TV-krok som også kan fungere som gjesterom. De inntrukkede partiene på fasaden bryter opp og gir et variert uttrykk.

Naturen preger rommene, både ute og inne.
Naturen preger rommene, både ute og inne.

Johannes tar deg igjennom PREG 123 på Norsk Hyttesenter

Tusen takk for et veldig godt samarbeid

Ram Arkitekter, Zanz Interiør, Helved Design, Hadeland Glassverk, Bakkens Treprodukter, Minel Skogvang, J&K Johnsen, Løype Anleggsdrift , Gausdal Landhandleri, Bjertnæs Sag, Moelven, Pretre og Gausdal Bruvold.