Prosessen

Fra drøm til virkelighet

«Å bygge hytte er en stor drøm for mange, men hyttedrømmer er forskjellige, like forskjellige som oss mennesker. Vi er dedikert til å gjøre denne prosessen så smidig og engasjerende som mulig».


1. Den perfekte tomten

Din hyttedrøm starter med å finne den perfekte tomten. I samarbeid med våre erfarne selgere vil vi utforske ulike tomtealternativer basert på dine ønsker for beliggenhet, utsikt og omgivelser. Kanskje har du allerede en tomt selv?

2. Vi skisserer din drømmehytte sammen

Våre hytter kommer i alle stiler og størrelser, med store variasjonsmuligheter for konstruksjonsform, fasadeuttrykk og planløsning. Hvis ingen av våre eksisterende hyttemodeller treffer blink, jobber våre dyktige arkitekter sammen med deg for å skreddersy en unik hyttemodell.

Plantegninger skreddersydd etter ønsker og behov. Foto: Arkiv JB
Plantegninger skreddersydd etter ønsker og behov. Foto: Arkiv JB

3. Jøra Bygg kalkulerer kostnadene

Når designet er klart, utfører vi en detaljert kostnadskalkyle. Vi går gjennom alle elementene i byggeprosjektet for å sikre at budsjettet er realistisk og transparent. Du får en klar oversikt over kostnadene, inkludert materialer og arbeid.

4. Vi signerer kontrakten sammen

Med design og budsjett på plass, er det tid for å formalisere avtalen. Vi gjennomgår kontrakten sammen, slik at alle detaljer er tydelige og forstått. Når du er fornøyd og alle spørsmål er besvart, signerer vi kontrakten, og din hytte er offisielt på vei til å bli realisert.

Byggemøte og kontraktsmøte kan skje fysisk og digitalt. Foto: Arkiv JB
Byggemøte og kontraktsmøte kan skje fysisk og digitalt. Foto: Arkiv JB

5. Jøra Bygg sender inn byggesøknad og nabovarsling

Neste steg er å sørge for at alle nødvendige tillatelser er på plass. Vi tar av hele søknadsprosessen, inkludert byggesøknad til kommunen og nabovarsling. Vi håndterer all nødvendig dokumentasjon og følger opp med myndighetene for å sikre en smidig godkjenningsprosess.

6. Du tar siste avgjørelser med byggeleder på byggemøte

Før byggingen starter, inviteres du til et byggemøte. Da møter du din faste byggeleder, slik at du er med å ta siste avgjørelser på tegninger, plasseringer og smådetaljer. Dette er din sjanse til å ta de siste avgjørelsene og stille spørsmål om byggeprosessen.

Du som kunde skal få kunne velge materialvalg. Foto: Arkiv JB
Du som kunde skal få kunne velge materialvalg. Foto: Arkiv JB

7. Jøra Bygg bestiller din hytte

Med alle forberedelser gjort, bestiller vi materialene og utstyret som trengs for å bygge din hytte. Vi har et tett samarbeid med pålitelige leverandører for å sikre høy kvalitet og punktlig levering.

8. Vi starter byggingen av din hytte

Endelig er tiden inne for å starte byggingen! Våre dyktige håndverkere setter i gang med grunnarbeidene og reiser din hytte med presisjon og omtanke. Vi holder deg oppdatert gjennom hele byggeprosessen, med jevnlige rapporter og muligheter for å besøke byggeplassen.

Dyktige fagarbeidere som leverer sitt aller beste i hvert prosjekt. Foto: Arkiv JB
Dyktige fagarbeidere som leverer sitt aller beste i hvert prosjekt. Foto: Arkiv JB

9. Overlevering av din hytte

Når byggingen er fullført, inviterer vi deg til en grundig gjennomgang av din nye hytte. Vi sørger for at alt er i henhold til avtalen og dine forventninger. Etter en siste inspeksjon overleverer vi nøklene til deg, og du kan endelig flytte inn i din drømmehytte. Vi står selvfølgelig klare til å hjelpe med eventuelle spørsmål eller behov som måtte oppstå etter overleveringen.

Trygghet, fagkunnskap og yrkesstolthet

Hos oss er din trygghet og tilfredshet vår førsteprioritet. Derfor tar vi ansvar for hele byggesøknadsprosessen, slik at du kan slappe av og vite at alt blir håndtert profesjonelt.

Vi bygger og leverer i samsvar med dagens tekniske krav, og stiller garantier for å sikre din trygghet:

  • 10% av kontraktssummen garanteres i byggeperioden.
  • 5% av kontraktssummen garanteres i reklamasjonstiden, som varer i 5 år.

Vi benytter Norsk Standard-kontrakt med henvisninger til Bustadoppføringsloven, så du kan være sikker på at alle avtaler og standarder følges nøye.