26/4/2022

Nye hyttekataloger

Hyttene og ikke minst hyttebruken har endret seg mye opp gjennom årene. Derfor er det viktig at hyttene må kunne tilpasses hver enkelt kunde og hvert enkelt prosjekt. Kundens behov og ønsker stilles i sentrum, og man kan velge stilart og materialbruk på hytta som man selv ønsker.

Tradisjon & Moderne

Et hyttekonsept for deg som ønsker en trygg og god hytteopplevelse, i moderne eller tradisjonelt uttrykk. Det er dine ønsker og behov som bestemmer!

Glitre Sportshytter

Et smart hyttekonsept for deg som ønsker kompakte og effetive løsninger for aktiv fritid.

PREG

Et spennende hyttekonsept for deg som ønsker en annerledes hytteopplevelse.

I hyttemodellens planløsning er det lagt vekt på funksjonelle og praktiske løsninger for den aktive familien. Hytta er sonedelt med et raust inngangsparti med våtrom, egen oppholdssone og soveromsavdeling med hems.

Vår nye hyttemodell er med sitt enkle uttrykk, praktiske løsninger og robust materialbruk forankret i den historiske seterbebyggelsen og norske hyttetradisjonen. Respekt for natur og landskap har vært viktig ved utforming av den nye hyttemodellen. Den lange, smale og rolige saltaks­formen glir godt inn i landskapet og kan enkelt tilpasses terrenget.

I vår nye hytteserie er det et ønske at naturen skal prege rommene, både ute og inne. Hytta har derfor store vinduer, gjennomlys og utsyn i alle retninger.

Bestill gratis hyttekatalog nå!