PREG bod

Fasade, preg bod

PREG bod har fleksibel planløsning og kan benyttes som både anneks og bod

PREG Bod er utformet med funksjonalitet og fleksibilitet som sentrale prinsipper. Boden er konstruert med tanke på å tilby praktiske løsninger og et behagelig innemiljø. Med et inntrukket inngangsparti og rom som slipper inn rikelig med naturlig lys, sikrer PREG Bod en behagelig atmosfære.

Denne allsidige boden har flere rom som kan tilpasses ulike formål. Det minste rommet kan enkelt innredes som en funksjonell smørebod, med alt du trenger for å vedlikeholde utstyr og forberede deg til utendørsaktiviteter. Fra ski til sykler, har du et dedikert område for å holde alt organisert og lett tilgjengelig.

Det største rommet er designet med tilstrekkelig plass til en komfortabel dobbeltseng. Dette gjør at PREG Bod også kan fungere som et lite anneks eller en ekstra soveplass for gjester. Uansett om det er et kort besøk eller en overnatting, vil dine gjester sette pris på den praktiske og koselige atmosfæren i PREG Bod.

Sammenfattende kombinerer PREG Bod funksjonalitet og fleksibilitet på en elegant måte. Uansett om du trenger en smørebod, et anneks eller bare ekstra lagringsplass, vil denne boden tilfredsstille dine behov og gi et behagelig miljø med godt med naturlig lys.

BRA:

15 m2

Lengde:

m

Sengeplasser:

0

BYA:

18 m2

Bredde:

m

Soverom:

0

Plan- og fasadetegning

Vårt salgsteam

Line Loen

Salgs- og markedssjef

99 20 30 50

line@jora-bygg.no

Hans Oddvar Høistad

Selger

90 18 84 67

hans.oddvar@jora-bygg.no

Bestill gratis hyttekatalog

Andre modeller fra samme serie